Foto/ Jorida Tabaku vendos përballë realitetin me propagandën 3D në Tiranë: Më 25 prill fiton Shqipëria dhe humb Rama

Kjo është Tirana reale, larg fotove 3D.

Edi, ajo që s’ke bërë për 8 vjet, s’do ta bësh për 4 vjet.

Të gjithë shqiptarët e dinë që e ke lënë në baltë Shqipërinë.

Vetëm ne mund ta sjellim ndryshimin dhe shpresën që i duhet Shqipërisë!

Më 25 prill fiton Shqipëria dhe humb Rama.

#ShqiperiaFiton

2 57

3 39