Basha publikon videon: Shqiptarët nuk mashtrohen dot më. Me 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton!

Shqiptarët nuk mashtrohen dot më. Me 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton! 🇦🇱✌️

Teksti i videos:

Abraham Linkoln thoshte: “Mund t’i mashtrosh ca njerëz për ca kohë po s’mund t’i mashtrosh të gjithë përgjithmonë”!

Rama, gënjeshtrat dhe premtimet e tua boshe na kanë lënë vend numëro.

Po tani kupa është mbushur.

Shqiptarët nuk do të mashtrohen më.

Ata donin një kryeministër dhe përfunduan me një sharlatan.

Më 25 prill nuk do të gajasesh më.

Më 25 prill do të fitojë Shqipëria.