Ballina Politikë PD: Përpjekjet e Edi Rmës për t’ia hedhur fajin të tjerëve nuk...

PD: Përpjekjet e Edi Rmës për t’ia hedhur fajin të tjerëve nuk do ta ndihmojnë atë. Dështimi i tij ka dalë në dritë!

Partia Demokratike akuzon kryeministrin Rama si përgjegjës për dështimin e Shqipërisë në 8 vite. PD thekson se, Rama përpiqet t’ia hedhë fajin të tjerëve, por kjo gjë nuk do t’a ndihmojë atë.

Reagimi i Partisë Demokratike

Edi Rama është Kryeministër prej 8 vitesh dhe vetëm ai është përgjegjës për dështimin e Shqipërisë. Përpjekjet e tij për t’ia hedhur fajin të tjerëve nuk do ta ndihmojnë atë.

Dështimi i tij ka dalë në dritë dhe shqiptarët e dinë tashmë – Edi Rama është një dështim.

Në 25 Prill Rama do të shkojë në shtëpi dhe ne, së bashku, do ta çojmë Shqipërinë në rrugën e duhur.

Exit mobile version