Një urim të përzemërt për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin për fitoren e tyre të shkëlqyer!

Miq, dje qytetaret e Kosoves ne menyre masive votuan per Albin Kurtin, Vjosa Osmanin, listen e tyre te Vetvendosjes.

Qytetaret i dhane listes se Vetvendosjes, te udhehequr nga Albin Kurti dhe Vjosa Osmani mbi 48% te votave, pra nje fitore te thelle e rekord kjo ne historine e zgjdhjeve te Kosoves pas shpalljes se pavaresise.

Me kete rast le tju urojme nga zemra fitimtareve suksese po kaq te medha ne udheheqjen e Kosoves, qytetareve te saj ne rrugen e zhvillimit, begatise dhe integrimit ne institucionet europiane dhe euroatllantike.

Gjithashtu le te urojme te dashur miq mbare qytetaret e Kosoves dhe forcat politike qe moren pjese ne zgjedhjet e djeshme parlamentare. sb