Moçali i qeverisë është mbytës edhe për fëmijët!

Nga Ilir PECNIKAJ

Dje me një urdher të posaçëm, kësaj here jo nga Komiteti Temnik, por urdhër direkt i ministres së (ç)Arsimit dhe (ç)Kulturës, znj. (as)Kushit, u thye në një rrekord i ri botërore deri më sot, që fëmijë të klasave te para dhe të dyta të bëjnë mesim on-line.

Është apsolutisht e pa pranueshme dhe fortësisht e rrekomandueshme nga çdo organizatë dhe institucion ndërkombëtar, që nxënësit e klasave fillore, për çdo rast të paraqiten në shkollë, me përjashtim të rasteve të emergjencave natyrore, ku kjo kategori rrin në shtëpi, por jo me mësim on-line.

Kjo kategori e ka të pamundur të përdor mjetet e komunikacionit për tu lidhur në rrjet pa prezencen e një personi të rritur (të prinderve). Kjo qeveri do të mbahet mend, tashmë jo vetem për deshtime të njëpasnjëshme, por edhe për rekorde të njëpasnjëshme kriminale mbi popullsin e saj, rekorde që asnjë qeveri, qoftë edhe ato të juntave ushtarake e diktatoriale nuk i kanë menduar t’i bëjnë mbi popullsin e tyre!

Kërkojmë fort mbështetjen tuaj miq, që ky revansh të ndalet ne 25 prill.

E vetmja dritë në fund të tunelit është largimi sa më parë i kesaj qeverie.

#shqiperiafiton të ardhmen e saj në 25 prill!