PD: Një vit pas tërmetit shumica e qytetarëve pa çati. Rama e la Shqipërinë në vendnumëro! Ne do të sjellim ndryshimin dhe shpresën

Tërmeti shkatërroi shumë shtëpi në Durrës, Tiranë, Thumanë, Sukth. Pas më shumë se 1 viti, shumë qytetarë janë ende pa një çati mbi kokë. Kjo sepse Shqipëria ka mbetur në vendnumëro. Ka ngecur për 8 vjet me radhë. Ne do të sjellim ndryshimin dhe shpresën. #ShqipëriaFiton