Ka nisur numërimi mbrapsht i kësaj qeverie të kalbëzuar!

Nga Sonila DAIU

Procesi i zgjedhjeve qytetare dhe demokratike në Kosovë  duhet të jetë shembull dhe mësim për shqiptarët e Shqipërisë.

As moti i ftohtë dhe as pandemia nuk i ndaloi qytetarët e Kosovës t’i drejtoheshin kutisë së votimit për të shprehur verdiktin e tyre me mjetin e vetëm që sjell dhe siguron demokracinë, atë të votës së lirë.

Ka nisur dhe për Shqipërinë numërimi mbrapsht i ditëve të fundit të kësaj qeverie të kalbëzuar në gjene.

Rruga drejt fitores së 25 prillit ka nisur tashmë. Shqipëria fiton, shqiptarët fitojnë!

Urime Kosovë!