Video/ Spahia: Shkodra e përmbytyr nga braktisja e Edi Ramës!

Nga Bardh SPAHIA

Situatë e rëndë humanitare në të gjithë qarkun e Shkodrës. 1300 ha tokë bujqësore e përmbytur, rrugë të bllokuara nga përmbytja, ujësjellës të dalë jashtë përdorimit. Me mijera banorë në zonat përreth Shkodrës janë pa ujë dhe pa energji elektrike.

Në Shkodër, vetëm bashkia është pranë njerëzve. Qeveria është zhdukur. Në vend që të shpallte gjendjen e fatkeqësisë natyrore, Edi Rama la njerëzit në baltë, pa asnjë ndihmë, pa asnjë mbështetje.

Nuk është hera e parë që qarku i Shkodrës përmbytet, por KURRË më parë një qeveri nuk është treguar kaq armiqësore sa tani. Faturën e kësaj braktisje kriminale Edi Rama do ta marrë më 25 Prill.