Bujar Leskaj publikon videon: Narta 40-ditë e përmbytur. Ku është pushteti qëndror dhe vendor?

Drejtuesi politik i PD në Vlorë, Bujar Leskaj publikon videon

Narta 40-ditë e përmbytur. Ku është pushteti qëndror dhe vendor?

Përse diskriminohen nartiotët e ndershëm dhe punëtorë nga kjo qeveri?

https://www.facebook.com/bujarleskajfaqjazyrtare/videos/473939553601744