Video/ Në përgjigje të atyre që bëjnë lojën e dyshuesit e pyesin “ku do t’i gjeni paratë”!

Nga Grida DUMA

Në përgjigje të atyre që bëjnë lojën e dyshuesit e pyesin “ku do t’i gjeni paratë”!

Njerëzit e dinë fare qartë që paratë janë.

Dëgjojeni se ku janë dhe se si një shpërndarje e mirë e të njëjtave para sjellin zhvillimin!

Qytetarët i dinë të vërtetat; abuzimet dhe ku shkojnë paratë me emër dhe mbiemër!

Nuk janë përralla me oligarkë, janë fakte me padrejtësi!

Ky fakt ku një pakicë e pamerituar mbyt shumicën që do të punojë e zhvillojë; do ndryshojë!

Më 25 Prill Shqipëria fiton!