Basha: Në 25 prill Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur, meriton të fitojë!

Kryetari i PD, Lulzim Basha shkruan në një postim në Facebook, se më 25 prill Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur.

“Në 25 prill, Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur, meriton të fitojë. Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton”, shkruan Basha.

Partia Demokratike vijon të prezantojë programet politike për të gjitha fushat e jetës në vend, që nga ekonomia, shëndetësia, turizmi, bujqësia, etj.