Video/ Grida Duma në zonat e përmbytyra në Rrogozhinë: Keqqeverisje dhe mungesë vullneti për investime!

Në Lekaj, Rrogozhinë, fshatrat Zambish, Gërmenj, Mushnik, Okshtun, Levonjë bllokohen e u ndalon ora lëvizëse nga dy orë shi sepse lumi e ura lidhëse përmbyt gjithçka.

Përmbytja ndodh sepse thjeshtë nuk pastrohen nyjet lidhëse të shkarkimit të ujërave.
Ja çfarë do të thotë vullnet qeverisës!
Kaq e thjeshtë!

Kur na pyesin “si do ta bëni realitet planin tuaj”, duhet kuptuar që është mendësia që prodhon mundësinë.

Nuk mungojnë mundësitë për pastrim është mendësia “spastruese” që keqqeveris vendin.

Vullneti për të bërë gjërat mirë i transformon paratë në mirëqenie!