Përmbytet Shkodra! Berisha publikon videon

Duke shprehur solidaritetin tim te plote me qytetaret e Shkodres denoj me ashpersine me te madhe qendrimin armiqesor me zero investime ne 8 vite per mbrojtjen e saj nga permbytjet dhe indiferencen kriminale ndaj situates se jashtzakonshme te krijuar nga permbytja ne qytet dhe zonat perreth.

Ndiqeni sipas deshires videon. sb