Grida Duma vijon takimet: Përdoret çdo mjet për të vjedhur e zhvatur!

Në Kryevidh, Spille, fshat me një natyrë të jashtëzakonshme që ja kanë copëtuar pronën me afera dhe korrupsione.

Shkollën e fshatit e kanë rrafshuar, ndonëse banorët thonë që nuk ishte e dëmtuar nga tërmeti dhe e prishën vetëm për të përfituar fonde.

Çdo familje paguan transportin e fëmijëve për ditë për të shkuar në shkollën e fshatit tjetër. Përdoret çdo mjet për të vjedhur e zhvatur!

Qendra shëndetësore plotësisht jofunksionale.

Çdo shërbim duhet ta kërkonin e gjenin duke udhëtuar jashtë fshatit!

Në 25 Prill Shqipëria fiton!

Fiton qeverisjen e njerëzishme!

5 2

4 5

1 32