Ballina Kryesore Basha tregon me video si do të ndryshojë turizmi shqiptar me planin...

Basha tregon me video si do të ndryshojë turizmi shqiptar me planin #ShqipëriaFiton

Ne kemi vendin më të bukur në botë. Shqipëria është një perlë turistike. Rama nuk ka bërë asgjë për ta promovuar turizmin tonë gjatë 8 viteve dështime.

Ne do të sjellim ndryshim, ne do të përmirësojmë cilësinë e turizmit dhe do të sjellim shpresë të re për Shqipërinë. #SHQIPERIAFITON

Exit mobile version