Video/ Ish-deputetja denoncon skandalin: Varrezat nën ujë, banorët të irrituar me baahkinë!

Nga Lindita METALIAJ

Varrezat ne Markatomaj te Lezhes dje pasdite ishin nen pushtetin e ujit!

Banoret e zones te irrituar nga kjo gjendje e pajustifikueshme kerkojne nderhyrje te menjehershme ne sistemimin e ujerave me rrjedhje malore.

Pushteti vendor ne menyre urgjente te marre te gjitha masat per sistemimin dhe permiresimin e situates!

Eshte me e pakta qe mund te behet!

Respekti ndaj te vdekurve dhe banesave te tyre te fundit eshte detyrim per pushtetin vendor!

(Pamjet jane filmuar dje pasdite rreth ores 15:00)
Turp!

Mjaft më, lezhjanet jane lodhur me propaganden boshe te punembaruarve te bashkise Lezhe!

Koha per ndryshim!

2 25