Foto/ Rama u lëshoi policët qytetarëve për t’u vënë gjoba, ministresha argëtohet me të rinjtë e FRESSH

Nga Luçiano BOÇI

Rama “u hap” sot se do shtrëngonte masat ndaj shkelsëve të masave anti-covid.
Policët iu turrën qytetarëve.

Ndërsa ministresha e Ramës argëtohet me të rinjtë e FRESSH, në ambjente të mbyllura, duke luajtur top.

Si Rama, më pas, për karshillëk “hapen” në instagram.

Evis Kushi harron se ka nxjerrë vetë urdhër që ora e fiskulturës të mos bëhet në palestër.

Jo vetëm harron, por dhe e shkel vetë urdhërin e vet.

Thua të jetë vetëm paaftësi?!

Nuk besoj.

Jo vetëm kaq!

Ministrja bën aktivitet politik në ambjentet shkollore.

Ndërkohë që njerëzit e thjeshtë kripen me gjoba a do e gjobisë Rama Kushin?!

Po KQZ?!

2 24

3 10

3 11

4 3