Në 8 vite është qeverisur vetëm për fasadë!

Nga Helidon BUSHATI
Investime dhe korrupsion miliona euro për zyra dhe godina luksi, ndërsa qytetarët, biznesi dhe familjet shqiptare janë lënë në mëshirë të fatit.
Nuk ka asnjë investim të drejtpërdrejtë që ndikon dhe përmirëson jetën e qytetarëve.
Nuk mund të vazhdohet me tallje. ❌
Është koha për të ndryshuar e këtë e bën bashkimi i qytetarëve që duan të ardhmen e vendit.
#ShqipëriaFiton synon:
Më shumë vëmendje, për paga e pensione dinjitoze. ✔️
Më shumë vëmendje, për familjen dinjitoze shqiptare. ✔️
Më shumë vëmendje për mësuesit dhe pedagogët.✔️
Më shumë vëmendje për rininë shqiptare. ✔️
Më shumë vëmendje dhe dinjitet, për doktorët dhe infermierët.✔️
Më shumë vëmendje për fermerin dhe bujkun shqiptar. ✔️
Sot është koha për angazhime konkrete.
Ta bëjmë Shqipërinë vend të jetueshëm, të rikthejmë vlerat dhe dinjitetin.