Përjashtojnë sanitaret nga vaksinimi, nuk u japin shpërblimet e premtuara! Berisha: Akt çnjerëzor!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një sanitareje në siptalin “Nënë Tereza”, e cila shkruan se, në pavionin ku punoj 70% e personelit është infektuar, na premtun për shperblim, por nuk na e dhanë. Personelin sanitar e përbuzin, nuk i kanë futur për t’i vaksinuar.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Akt çnjerezor!

Perjashtojne sanitaret nga vaksinimi. Nuk iu japin shperblimet e premtuara!

Lexoni denoncimin e sanitares dixhitale! sb

Jam nje punojse ne nje pavion te siptalin Nene Tereza qe kur ka fillu kovidi e deri me sot ne pavionin ku punoj 70% e personelit esht infektuar na premtun per shperblim nuk na e dhan na moren emrat per vaksin vetem infemjer e mjek do I vaksinojn personelin sanitar eperbuzin ihedhin si Locke dhe nuk I kan futur per ti vaksinu.per vaksinim ku te gjith punen e ben sanitarja ka ven mbi 20 kordinatore ku marrin rrogen ton vin te semuret me kovit eshte I mbushur renimacion plot.