Është koha për ta ndërtuar Shkodrën tonë!

Nga Helidon BUSHATI

Është koha për ta ndërtuar Shkodrën tonë, duke u bazuar në vlerat e pashterëshme të një qyteti legjendar,i cili ka prodhuar ndër vite kulturë, art dhe personalitete të shquara të kombit.

Ndër shekuj është jetësuar tradita e trashëguar brez pas brezi nga shkodranët e mire, mendjendritur, fisnik e të penës, të cilët i dhanë madhështinë këtij qyteti pa u ndi, pa e rrah gjoksin.

Nuk është e lehtë për me ndjekë gjurmët tyre, por sot më shumë se kurrë i duhemi Shkodrës. Na takon neve t’ia rikthejmë hijeshinë, e të lartësojmë emrin, siç i ka hije Shkodërloces.

Bashkë do t’ia dalim që Shkodra e brezave të ardhshëm të jetë më e mirë se e jona!

shkodra