Idioti i fundit i Ramës

Kreshnik Spahiu është idioti i fundit që Rama po e përdor për të pastruar nevojtoren e tij gojore publike. Ky është ai shkatërruesi i drejtësisë që për çdo emërim që bënte në strukturat e gjyqësorit merrte nga 300 mijë euro. Tani është arratisur nga Shqipëria dhe jeton në një qytet në Gjermani me këto para që ka vjedhur duke fundosur drejtësinë.

Lexoni idiotësitë e tij
Nga 6000 kandidatë, nuk gjen asnjë emër që të jetë prurje e Bashës apo e “Komisionit Nishani”.
– Nga 6000 kandidatë nuk gjen asnjë emër intelektuali të ardhur jashtë strukturave apo listave të Gjirit të Lalzit.
– Nga 6000 emra fushatë kandidatësh, listat po mbahen sekret për t’u çuar me zarf 6 minutat e fundit.
– Nga 6000 emra kandidatësh, asnjë nuk rezulton që mos të ketë lidhje me Berishën.
Po pse gjithë ky izolim dhe kthim prapa?