Vendi ka nevojë për një qeveri që punon për qytetarët

Nga Helidon BUSHATI

Programi #ShqipëriaFiton synon transformimin e vendit, fuqizimin e familjeve shqiptare, vëmendje për shtresat në nevojë, rritje reale të pagave dhe pensioneve.

I jep fund pandershmërisë së krijuar në 8 vite, ku taksohen qytetarët dhe favorizohen 10 biznesmenë afër kryemisnitrit. Sot çdo qytetar, në kufijtë e mbijetesës i blen ushqimet me TVSH 20 % ndërsa jahtet luksoze paguajnë 0 përqind.

Ky është sistem i pandershëm. Do t’i jepet fund!

Taksa e sheshtë 9%, ul informalitetin dhe rikthen ndershmërinë!

Në fokus të veçantë do të kemi shtresën e mesme!

Një ekonomi e fortë bazën e ka te goditja e monopoleve dhe fuqizimi i shtresës së mesme.

Do t’i japim fund barrës së rëndë të taksimit, që qeveria u ka vënë njerëzve më të talentuar, më të kualifikuar apo më të suksesshëm në vend.

Ka ardhur koha të ndryshojmë.

Vendi ka nevojë për një qeveri që punon për qytetarët e jo për 10 individë që kanë gllabëruar çdo pasuri!

145531124 188