Tritan Shehu, drejtues politik i PD për Qarkun e Gjirokastrës

Tritan Shehu do të drejtojë fushatën e PD në qarkun e Gjirokastrës dhe do të jetë edhe kreu i listës së deputetëve.

Një ditë më parë kreu i PD, Lulzim Basha publikoi edhe të deleguarin në Kukës, i cili është Flamur Hoxha si dhe të deleguarit në Tiranë.

Të deleguarit në Tiranë sipas degëve janë

Dega Tirana 1 + 12 + 14

ALDO BUMÇI

Dega Tirana 2 + 3 + 10

JORIDA TABAKU

Dega Tirana 4 + 8

ALFRED RRUSHAJ

Kavajë + Rrogozhinë

GRIDA DUMA

Dega Tirana 5 + 7

AGRON SHEHAJ

Dega 9 + 11

ALBANA VOKSHI

Dega Tirana 6 + 13 + 15 + 16

BELIND KËLLIÇI

Kamëz + Paskuqan + Vorë

FLAMUR NOKA