Flamur Hoxha do të drejtojë fitoren e PD në Qarkun e Kukësit

Flamur Hoxha, biznesmen dhe pjesë e strkturave të PD do të drejtojë PD në fitoren e thellë në Qarkun e Kuk♪7sit.

Partia Demokratike, ka marrë vendimin edhe për qarkun më verior të vendit, atë të Kukësit. Sipas vendimit të strukturave të larta të PD, drejtues politik në qarkun e Kukësit do të jetë Flamur Hoxha.

Hoxha është një figurë e respektuar në zonën e Kukësit. Ai është biznesmen i suksesshëm dhe baba I tre fëmijëve, dy djemve dhe një vajze.