Në pak sekonda, eksperti Gazment Koduzi tregon se si programi i PD do jetë në shërbim të shërimit të vendit

– Parimi paraja ndjek pacientin do të jetë në themel të programit të PD për shëndetësinë #ShqipëriaFiton

SHPJEGIMI I GAZMENT KODUZI PËR PROGRAMIN E SHËNDETËSISË

Përshendetje Doktor Gazi!

Sapo kam kaluar CIVIDIN dhe kam shpenzuar jo pak, po plot 100.000 leke te reja. Paguaj siguracionet rregullisht.

Si do jetë zgjidhja që mos të paguaj më nga xhepi im?

Gazment Koduzi: Partia Demokratike do të zbatojë parimin paraja do ndjekë pacientin, që do të thotë: Ju Jona si e siguruar i keni kryer ekzaminimet ne privat. Me sistemin e ri, faturat tuaj të ekzaminimeve, do ti paguajne sigurimet shëndetësore. Ne këtë mënyre, ju nuk do të paguani 2 herë për shëndetin tuaj: Një herë për sigurimet shëndetësore dhe një herë për ekzaminimet në privat. Ne do të ulim shpenzimet e tua nga xhepi, dhe ju do të jeni e qetë për shëndetin tuaj.

Jona mos harro me 25 prill Shqipëria Fiton shëndetësinë!