Caktohet drejtuesi politik i PD për Qarkun e Kukësit

Partia Demokratike, ka vendosur për drejtuesin politik në Qarkun eKukësit. Bëhet e ditur se, drejtues politik në Qarkun e Kukësit do të jetë Flamur Hoxha.

Flamur Hoxha është biznesmen i suksesshëm dhe baba i tre fëmijëve, dy djemve dhe një vajze.

flamur