Mallakastra gati për t’i prirë ndryshimit të madh!

Mallakastra do të jetë vullneti i mirë për t’i prirë ndryshimit të madh!

Konstituimi i Lidhjes Demokratike të Gruas, Mallakastër me pjesëmarrjen e kordinatorit politik të qarkut Fier, z. Enkelejd Alibeaj.

Të afta për të marrë mbi vete gjithë peshën e përgjegjësisë që na takon e për të shkuar pranë njerëzve!

Kjo qeverisje është në ditët e fundit të dështimit të saj për turpin e mjerimin e vetë të cilat nuk do të lejojmë t’i transferojë në turpin dhe mjerimin e shqiptarëve!

Me dinjitetin e qytetarëve tanë nuk mund të luhet!

2 1