Bardhi publikon videon: Edi Rama e ka vënë Buxhetin e Shtetit në shërbim të Mafies! Asnjë projekt në dobi të qytetarëve

Edi Rama erdhi në pushtet nga mafia dhe po qeverisë për mafian. Në 8 vjet ka braktisur dhe mashtruar shqiptarët. Asnjë mbështetje, asnjë investim, asnjë projekt në dobi të qytetarëve. Buxhetin e Shtetit e ka vënë në shërbim të mafias👇

Më 25 Prill të gjithë bashkë për të bërë realitet ndryshimin dhe për t’i kthyer qeverisjen qytetarëve! Më 25 Prill #FitonShqipëria