Enkelejd Alibeaj publikin videon dhe tregon si Rama i hapi derën kriminelëve në parlament dhe qeveri

Pas 8 vjet dështimesh, Rama sjell kriminelë dhe korrupsion në qeverinë e tij – një qeveri që kujdeset për veten e saj jo për njerëzit.

Ne do ta largojmë Ramën dhe do të sjellim ndryshim dhe shpresë në Shqipëri! Me ne Shqipëria do të fitojë dhe Rama do të humbasë!