Helidon Bushati, takim me të rinjtë e Pukës: Ku ka rini ka shpresë!

Sot pata nje takim energjik dhe mbresëlënës me të rinjtë e Pukës.

E ardhmja e vendit është në dorën e tyre e për këtë ata zgjedhin Partinë Demokratike.

Largimi i tyre është drama më madhe sociale në vend!

Sot kjo duhet të jetë prioritet!

Partia Demokratie do të kthehet në shpresë dhe inkurajim për çdo të ri!

Programi i PD-së, merr përsipër për 90% të studentëve, kostot e arsimimit dhe garanton tregun e punës në të ardhmen!

Të rinjve që shkëlqejnë nëpër botë duhet t’u jepet mundësia të shpalosin talentin në vendin e tyre.

Këtë duhet ta ndryshojmë dhe e kemi vetë në dorë.

Është koha që Shqipëria të fitojë!

2 77

3 49

4 21