Rinia e mrekullueshme mallakastriote!

Drejtuesi politik i Qarkut të Fierit, Enkeleid Alibeaj ka publikuar disa foto nga takimet e të rinjve të Mallakastrës gjatë fushatës elektorale. Alibeaj shkruan se, të rinjtë janë të parqët që duhet të marrin fatin e tyre dhe të vendit në duar.

Postimi i Alibeajt

Mosha e do qe t’i perkushtohen studimeve dhe te perkundin endrrat, si bashkemoshataret e tyre ne Europe! Por koha e veshtire qe Shqiperia kalon i therret, ata te paret, te marrin fatin e tyre dhe te vendit ne duar.

Nder dhe kenaqesi e pamate, te pershendesja FRPD Mallakaster ne aktivitetin e tyre!
Faleminderit Arben, Eva, Eluard, Inva, Besmir dhe gjithë rinjve mallakastriote per dedikimin!

Jeni me te miret! Jeni te paret! Jeni shembull!

83 dite deri ne 25 prill ✌️🇦🇱✌️
#Shqipëriafiton

22 7

33 2