Ballina Aktualitet E vërteta pse nuk erdhi vaksina në Shqipëri!

E vërteta pse nuk erdhi vaksina në Shqipëri!

Nga Sali BERISHA

Miq, vaksina e premtuar dhe trumbetuar me te madhe nga Edvin Mafia se do vinte ne mesin e janarit nuk erdhi as ne fundin e tij. Shkaku baze i mosardhjes te saj eshte futja kontrabande ne kundershtim flagrant me kontraten e me kompanine prodhuese te vaksines.

Tani dy fjale per pasojat e futjes kontrabande nga Edvin Mafia ne Shqiperi te vaksines Pfizer anticovid19.

Futja kontrabande e 960 dozave te vaksines Bionetch-Pfizer dhe shkelja flagrante e te gjitha ligjeve kombetare dhe nderkombetare te importit, transportit, ruajtjes dhe lejes se perdorimit te ilaçeveve dhe vaksinave vetem e vetem per te zhurmuar superskandalin e biftekut te florinjte te Tigrit te korrupsionit, Ahmetajt, Ndrikull Gryksi Ballukut, Mr Parukes dhe peshkaqenit Maznik Fusha, ka patur pasoja te renda per shendetin dhe jeten e qytetareve shqiptar nga te cilat me kryesore jane:

1-Renditja e Shqiperise ne krye te listes se zeze te kontrabandes dhe tregut te zi te cilin e ben vete narkoqeveria shqiptare me Edvin Mafine ne krye.

2-nervozizem i madh tek kompania Biontech Pfizer edhe per faktin se

3- perdorimi i skarciteteve te vaksines se tyre dhe shkelja e rregullave te importit, transportit, ruajtjes dhe perdorimit te vaksines se tyre shoqerohet me pasoja te padeshirueshme tek ata qe bejne vaksinen skarco, te cilat mund te kercenojne rende si jeten e te vaksinuarit ashtu edhe reputacionin e shkelqyer te vaksines.

4-Kompanite e vaksinave nuk duan te kene te bejne me me narkoqeverine e Tiranes dhe Edvin Hajdutin.

Ato nuk ndjejne detyrime kontraktuale ndaj qeverise mafioze, e cila krahas kontrates qe firmos me to dhe ne kundershtim flagrant me te merret me tregun e zi dhe kontrabanden e vaksinave skarco te tyre.

Denoj me ashpersine me te madhe qendrimin mafioz te Edvin Mafise dhe narkoqeverise se tij ndaj kompanise Biontech Pfizer dhe i bej thirrje kesaj kompanie dhe kompanive te tjera te mos ndeshkojne shqiptaret per shkak te narkoqeverise dhe bosit te tyre mafioz. sb

 

Exit mobile version