“Rilindja” për hesape elektorale shkel ligjet Shtetit shqiptar!

Nga Izmira ULQINAKU

Deputetja e PS, Elona Gjebrea, dje i ka bërë propagandë maturantëve dhe mësuesve të shkollës “Abdulla Keta”, për të mbështetur PS në këto zgjedhje.

✖️Dje u shkel me dy këmbë neni 91 i Kodit Zgjedhor dhe Vendimit te Komisionit Rregullator të KQZ, duke përdorur brenda orarit mësimor nxënësit dhe mësuesit e Shkollës.

✖️Përdorimi i shkollave për qëllime politike është i ndaluar në cdo kohë sipas legjislacionit shqiptar, aq më tepër në muajt afër zgjedhjeve.

Një akt i tillë gjatë orarit mësimor duhet dënuar!

Rilindja duhet ta kuptojë njëherë e mirë që studentët janë në shkolla për të mësuar, dhe jo për të marrë leksione partie!

#me25PrillShporretRilindja

143088281 834998763717947 7884283988750204725 o