Basha kujton viktimat e Holokaustit: Qëndresa dhe përballja me të keqen është imperative edhe sot

Kryetari i PD, Lulzim Basha kujton viktimat e Holokaustit. Basha shkruan në reagimin e tij se, qëndresa dhe përballja me të keqen është imperative edhe sot kur fatkeqësisht fuqia e propagandës është akoma shkatërrimtare.

“Sot në #Holokaustremembranceday kujtojmë dhe nderojmë viktimat e holokaustit dhe gjithë brezat e humbur prej tij. Qëndresa dhe përballja me të keqen është imperative edhe sot kur fatkeqësisht fuqia e propagandës është akoma shkatërrimtare. #neveragain #neverforget”, shkruan Basha.

21222