Pas Shkodrës e Vlorës, “Rilindja” kthen edhe Shijakun në Venecia, Paloka publikon foton

Nuk është kthyer vetëm Shkodra e Vlora në Venecia, por edhe Shijaku si pasojë e përmbytjeve. Drejtuesi politik i PD për Qarkun e Durrësit, Edi Paloka ka publikuar një foto ku shikohen banorët e Shijakut që kanë hipur në varkë për të shkuuar në banesat e tyre.

“Sot një banor i Shijakut me goje të hidhur, tha: ”Ankoheshim ne shijaksit se nuk kemi det kaq afër Durrsit. Ja, na e realizoi “rilindja” dhe këtë dëshirë…”, shkruan Paloka.

varka