Mafiozët Rama dhe Veliaj! Tabaku publikon videon: Qeveria më e keqe në historinë e Shqipërisë është edhe më e korruptuara

“Qeveria më e keqe në historinë e Shqipërisë është dhe më e korruptuara. Në 25 prill ne do të sjellim ndryshimin për të cilin Shqipëria ka kaq shumë nevojë”, shkruan Jorida Tabaku.