Babëzia e Veliajt/ Gradaçela korruptive që po shkatërron historinë, simbolet dhe objektet e kultit

Kreu i Departamentit të Mjedist në PD, Jamarbër Malltezi shkruan në një postim në Facebook se, babëzia me gadaçela korruptive po shkatërron historinë, simbolet dhe objektet e kultit. Malltezi shkruan më tej se ky është një krim pa ndeshkim!

Postimi Malltezit në Facebook

Babezia me gradaçela korruptive 24 kateshe po shkaterron historine, simbolet dhe objektet e kultit. Xhamia edhe pse i ka rezistuar shekujve, luftrave, tërmeteve dhe komunizmit ajo tashmë nuk po i reziston dot babëzisë së ndërtimeve fare pranë të një kulle gjigande ngjit me sahatin shekullor të saj, duke sjellë dhe krisjen e minares, akoma pa mbaruar punimet e restaurimit. Krim pa ndeshkim. #trishtim

2 50

1 55