Masakra e Ramës në Parkun Kombëtar të Dajtit

Denoncimi i Jamarber Maltezit

Pyjet po rilindin na thote Klosi. Por jane ne fazen e pare, ate te vdekjes tani. Kismet po te mos emeroje ai trafikantet e droges nga bled mane tek te ndjeret qe vriten per droge dhe mos lejoje qe tualeti t’i shfarose me rrushat e Librazhdit edhe mund te rikuperojne pas ndonja 30 vitesh.