Përse duhet domosdoshmërisht Veliaj në hetim për 21 janarin!!!

Nga Basir ÇOLLAKU

Rihapja e hetimit per 21 janarin, ka nje episod te rendesishem Erion Veliaj!! Dhe mjaftiste te tjere sot zyrtare.

Ky njeri ne foton shoqeruese te shkrimit, i ngjyer me boje sikur eshte gjakosur, a eshte sajuar dhe a ka dore Veliaj ne kete veprim?

A eshte kjo nxitje e turmes?

A eshte nje mashtrim i madh per nje ngjarje te rende?

A eshte nje prove per Prokurorine se dikush ka manipuluar, genjyer, shpifur, hedhur prova te rreme?

A e ka marre Prokuroria ne pyetje kete te plagosur te rreme?

A duhet te marre te pandehur Veliajn, ngjyrosesin bojekuq te ketij te plagosuri te rreme?

Meqe policia ka bere sugjerime veprimesh te marre ne konsiderate dhe kete elemente te rendesishem herimor per te marre ne hetim e me pas te pandehur Veliajn?!?

Ky mosveprim hetimor ndaj Veliajt, ngarkon me pergjegjesi penale hetuesit e deritanishem…!!

141164652 1022228

unnamed