Nuk ka kohë për show politik, por për masa konkrete!

Nga Helidon BUSHATI

Qeveria dhe institucionet shtetërore nuk duhet të mjaftohen vetëm me njoftimin se nga data 22 deri në 26 Janar, zona e Nënshkodrës rrezikon përmbytje.

Institucionet duhet të marrin masa të menjëhershme për këtë situatë, e cila më shumë se për shkak të natyrës, vjen nga keqmenaxhimi i kaskadës, gjë që sjell si pasojë përmbytjet.

🔴 Nuk ka kohë për show politik, por për masa konkrete! Dhjetëra familje ende vuajnë dëmet e disa ditëve më pare, ndërsa askush nuk iu është gjendur pranë!

✅ Pas #25_Prillit, do të ketë një projekt konkret për këtë zonë, për t’i dhënë një herë e mirë zgjidhje problemit të përmbytjeve.

#25prill2021