Eurostat: Shqipëria e gjashta në botë për emigrqcion masiv/ Basha: Ka ardhur koha të largojmë Ramën dhe të sjellim shpresë e zhvillim!

Lideri i opozitës, Lulzim Basha ka reaguar pas publikimit nga Eurostat të shifrave për emigracionin masiv. Eurostat e rendit Shqipërinë në vendin e gjashtë në botë për emigracionin masiv.

Basha shkruan në reagimin e tij se, ka ardhur koha të largojmë Ramën dhe të sjellim shpresë dhe zhvillim për vendin tonë!

Reagimi i plotë 

Eurostat e renditi Shqipërinë në vendin e gjashtë në botë për emigracionin masiv. Për 8 vjet me dështimet e tij, Rama e shkatërroi ekonominë dhe i detyroi të rinjtë tanë të ikin. Për shkak të dështimeve të Ramës, situata ekonomike është sot më e keqja në rajon.

Ne shqiptarët jemi të suksesshëm kudo në botë – ndaj nuk ka asnjë arsye pse të mos kemi sukses këtu në vendin tonë! Ka ardhur koha për ndryshim. Ka ardhur koha të largojmë Ramën dhe të sjellim shpresë dhe zhvillim për vendin tonë!

111 3