Topalli në gjendje të rënduar, të gjithë i duken si Basha, përplaset me gazetaren: Ti i merr pyetjet nga Basha…

Topalli është shfaqur në një gjendje të rënduar psikologjike kur gjatë një interviste të dhënë në ABC është përplasur me gazetaren Konomi për shkak se Topalli këdo që ka përballë i duket si Basha. “Ti i merr pyetjet nga Basha” e ka sulmuar Topalli gazetaren, e cila i është përgjigjur duke e injoruar, “Mund ta mbash ti telefonin tim…”

Debati

Esiona Konomi: Pse ju vjen për mbarë të kritikoni Bashën dhe jo Ramën.

Jozefina Topalli: Të shikoj se të vijnë mesazhet nga Lulzim Basha.

Esiona Konomi: Tërhiqeni këtë që thatë, pasi jeni mësuar që të sponsorizoni mendime, por unë nuk jam mësuar që të sponsorizohem nga askush, dhe nëse doni që të krijoni një imazh politik tërhiqini ato që sapo thatë.

Endri Xhafo: Ju e fyet gazetaren, dhe për qartësi Esiona nuk mbulo PD-në por mbulo PS-në në redaksi,

Jozefina Topalli: Unë nuk e njof, kush është Esiona.

Esiona Konomi: Ju duhet telefoni im mund ta mbani.

Jozefina Topalli: Ju mund të vazhdoni, unë po ju dëgjoj, pyetjet i marrin se u vijnë të gjithëve

Esiona Konomi: Unë nuk jam të gjithë.

Jozefina Topalli: Ok ti je shumë e veçantë, meqe je gazetare, kush e ka bërë opozitën e 2013-2013.

Esiona Konomi: Ju keni bërë dhe keni pasur idenë e djegies së mandateve dhe e keni shprehur këtë,

Jozefina Topalli: Jo.

Esiona Konomi: Po të lexoj postimin tuaj, 19 dhjetor të 2018.

Jozefina Topalli : Lexojeni dhe njere, se une nuk kam thënë se duhet të digjet mandati, a nuk e kupton ose po abuzon.