Foto/ Mësuesi merr shkarpa për të ngrohur nxënësit e tij, Berisha: Edvini Hajduti kthen kohërat migjeniane!

Një mësues ka marrë shkarpa me vetë në shkollë për të ngrohur nxënësit e tij. Pas këtij gjesti ka reaguar ish sh-Kryeministri Berisha, i cili shkruan në një postim në Facebook se, Edvini Hajduti kthen kohërat migjeniane!

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Edvini Hajduti kthen kohrat migjeniane!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje Dr. Mësuesi Maliq Torra në fshatin Velçan të Mokrës. Niset për në shkollë me shkarpa për të ngrohur nxënësit e tij përveç dijes që ju ofron.

140417293 1815350228625876 5210150451598037514 n