Gjeneral Ahmetaj: “Diferenca mes shtetarëve në 3 sisteme, e ndryshme me vite dritë larg”

1. 🇺🇸 Gjeneralët e Pentagonit = shëmbulli i përgjegjshmërisë së shtetarëve, ndaj rendit Kushtetues, vlerave demokratike, bashkëqytetarëve dhe nderit të kombit!🇺🇸2. Diktaturat,
🇰🇵
Koreja e Veriut, RSH🇦🇱 para 91, etj ku gjeneralët pa spaleta, vrasin si terroristë (pa gjyq) bashkAtdhetarët, vetëm në emër të përjetësimit të pushtetit të Udhëheqësit të Pavdekshëm. 3. Autokracitë dixhitale si 🇦🇱 RSH-2021, ku s’ka as ministra, as gjeneralë, as kryebashkiak, por vetëm Udhëheqesi i Lavdishëm, i rrethuar nga garda e shtetarëve yes-men, oligarkët dhe sekserët e pushteteve. Kështu, Demokracia✌️ mbetet mision “i pa përfunduar”, prandaj mbarëShqiptarëve, do t,ju duhet të zgjedhin (jo kamikazë të Super-Udhëheqësve), por me votë 100% përfaqësuesit ata që duan, shtetarë të përunjur dhe të përgjegjshëm ndaj qytetarëve, vlerave demokratike dhe prestigjit të nëpërkëmbur të kombit. Shpresëplotë se në 25 prill do t’ja ta ri-kthejmē 🇦🇱 në shinat e demokracisë funksionale, si 🇺🇸 dhe gjithē Europa. 🙏 Ju faleminderit 🙏 Photot ilustruese bashkëngjitur flasin vetë! https://www.facebook.com/609059395/posts/10159258246254396/?d=n

111

138949310 10159258243969396 2540962618841796125 o