Ballina Aktualitet Video për të mos u humbur: Gjici i Ramës jep udhëzimet e...

Video për të mos u humbur: Gjici i Ramës jep udhëzimet e fundit si lider…

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një video të kryebashkiakut të Ramës, Safet Gjici, i cili Gjici i tregon një inxhinieri se si duhet bërë puna në rrugën e mbuluar me borrë dhe akull ku kalojnë automjetet.

Gjici imiton shefin e tij, Rama, i cili i bën të gjitha, edhe urbanist, inxhinier, gjeolog, metereolog, mjek, prokuror, gjykatës de gjithçka.

Postimi i sh-Kryeministrit Berisha

Pak relaks, degjoni udhezimet e Lider Gicit!!

Miq, sipas deshires ndiqeni dhe shperndajeni tek miqte tuaj kete video. sb

Exit mobile version