Kryeministri me kukullat e tij që s’di historinë e vendit që drejton!

Nga Izmira ULQINAKU

Edi Rama me kukullat e kabinetit të tij, në konferencën e sotme deklaruan që për përmbytjet e kanë fajin banorët e fshatrave të cilët kanë ndërtuar shtëpitë në vende të papërshtatshme, si në Obot p.sh.

Qytetarët kanë jetuar herët në ato zona! Në foto gjendet një dokument ku vërtetohet jeta në Obot shumë shekuj më parë.

Prej mungesës së dijes e menaxhimit të Rilindjes, nuk mund tu kalohet faji banorëve.

Edi Rama llomotiti ne avull por për asnjë moment nuk foli për dëmshpërblime. Banorët janë dëmtuar dhe u duhet ndihmë nga një Qeveri e përgjegjshme.

Edi Rama do të mbahet mend si kryeministri hajdut dhe gënjeshtar, i cili nuk mendoi për qytetarët asnjë moment.

Edi Ramës i ka ardhur fundi!

25 Prilli është dita e madhe për qytetarët!

22 4