Basha i përgjigjet Ramës: Asgjë nuk i mbulon dot dështimet e Tires së qeverisë!

Mijëra familje shqiptare po vuajnë nga përmbytjet, ngrica, pandemia dhe kriza ekonomike, ndërsa Tirja i qeverisë e ka mendjen të gajaset në Twitter. Asgjë nuk i mbulon dot dështimet e Tires së qeverisë, as skandalin e darkës luksoze në Dubai, as shumëfishimin e pasurisë së tyre.

139045634 1033547957138901 522764292134109083 n