Basha: Rama dhe ministrat e tij shumëfishojnë pasurinë, Shqipëria në varfëri të plotë

“Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për njerëzit”!

Ndërsa Rama dhe ministrat e tij shumëfishojnë pasuritë e tyre, Shqipëria varfërohet. Papunësia është shtuar, kosto e jetesës është bërë e papërballueshme.

Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për njerëzit. Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për xhepat e shqiptarëve dhe jo të Ramës dhe ministrave të tij.

138446245 1277551835952096 2019408350271760602 n