Çollaku: PD është pranë njerëzve me ofertë dhe program të qartë fitues

Kryetarja e Degës nr.2 të PD në Tiranë, Mirlinda Çollaku vijon takimet me qytetarët për të dëgjyuar problemet dhe shqetësimet e tyre në këto ditë tepër të vështira që po kalon vendi.

Çollaku shprehet se, PD është afër njerëzve sot me ofertë e program të qartë fitues.

Postimi i Çollakut në rrjetet sociale

Ecuria mbi kontaktet me zgjedhesit, problematikat e tyre dhe menaxhimi i tyre!

Angazhimi dhe vendosmeria e demokrateve dhe njerezve te thjeshte, do te zhbeje te gjitha perpjekjet rilindase qe nepermjet dhunes, forces, blerjes, shantazhit te deformojne vullnetin e shqiptareve.

PD eshte afer njerezve sot, me oferte e program te qarte fitues, dhe me integritetin e njerezve qe e perfaqesojne e do ta perfaqesojne si ne nivel deputetesh ashtu edhe ne qeverisje neser, eshte shpresa e vetme e shqiptareve qe ne nje te ardhme te afert ky vend te ndryshoje e te behet normal!

#25prill2021
#ditemetemira
#PD#dega2Tirane
#qendrojmebashke
#fitojmebashke

2 31

3 24