Edi Paloka prezantohet si drejtues politik në Durrës: Shpresa është tek PD dhe pesha e përgjegjësisë sonë është e madhe, por do ja dalim!

E filluam ne Durres! Qyteti qe me shume se te tjeret ka qene nen presionin e krimit dhe korrupsionit. Qyteti ku “rilindja” ka hedhur gjithe llumin e saj duke ju marre frymen njerzve. Po pikerisht per keto arsye dhe qyteti ku Rama dhe gjithe llumi i tij, do te marrin humbjen me te thelle!

Shpresa eshte tek PD dhe pesha e pergjegjesise sone eshte e madhe! Po do ja dalim! Te gjithe bashke do e largojme te keqen, do rikthejme normalitetin, shpresen dhe besimin, se e meritojme nje jete me te mire e nuk mund te na e mbajne peng!

2 22